Hem > Felsökning

Felsökning

Om du har problem med maskinen kontrollerar du först punkterna nedan. Försök sedan att identifiera problemet och följ våra felsökningstips.

Du kan åtgärda de flesta problem på egen hand. Om du behöver mer hjälp kan du få de senaste Vanliga frågor & felsökning tipsen på webbplatsen Brother Solutions Center.

Besök oss på support.brother.com.

Klicka på Vanliga frågor & felsökning och sök efter din modellbeteckning.

Kontrollera först att:

• Maskinens nätkabel är korrekt ansluten och att maskinen är påslagen.
  • Maskinens alla skyddsdelar har tagits bort.
  • Bläckpatronerna är korrekt installerade.
  • Skannerluckan och luckan för pappersstopp är helt stängda.
  • Papperet har lagts i på rätt sätt i pappersfacket.
  • Gränssnittskablarna har anslutits till maskinen och datorn på rätt sätt eller att trådlös anslutning har aktiverats för både maskinen och din dator.
  • (För nätverksmodeller) Åtkomstpunkten (trådlös), routern eller hubben är på och statusknappen blinkar.
  • Meddelanden visas på maskinens LCD-skärm.

Fastställ problemet om du inte löste det genom att använda kontrollistan och imageimage Närliggande information