Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Mac) > Förhindra suddiga utskrifter och pappersstopp (Mac)

Förhindra suddiga utskrifter och pappersstopp (Mac)

Vissa typer av utskriftsmedier kan behöva längre torktid. Ändra alternativet Reducera fläckar om du får problem med suddiga utskrifter eller pappersstopp.
  1. Från ett program, t.ex. Apple TextEdit, klickar du på menyn Arkiv och väljer sedan Skriv ut.
  2. Välj Brother MFC-XXXX (där XXXX är modellnamnet).
    image

Om du vill se fler sidinställningsalternativ klickar du på knappen Visa detaljer.

3. Klicka på popup-menyn för programmet och välj sedan Utskriftsinställningar.
    Alternativen för Utskriftsinställningar visas.
  4. Klicka på utskriftsinställningslistan Avancerat.
  5. Klicka på menyn Reducera fläckar.
  6. Välj ett av följande alternativ:
    Papperstyp Alternativ Beskrivning
    Vanligt papper

Duplexutskrift eller Enkelsidig utskrift Av Välj det här alternativet för att skriva ut med normal hastighet och normal mängd bläck.
    Låg Välj det här alternativet för att skriva ut med en långsammare hastighet och normal mängd bläck.
    Hög Välj det här läget för att skriva ut i samma hastighet som Låg, men med mindre mängd bläck.
  7. Ändra vid behov andra skrivarinställningar.
  8. Klicka på Skriv ut.