Hem > Fax > Röstfunktioner och faxnummer > Lagra faxnummer > Ändra eller radera namn eller nummer i adressboken

Ändra eller radera namn eller nummer i adressboken

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
  1. Tryck på image [Fax]>[Adressbok]>[Redigera].
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på [Ändra] för att redigera namn eller fax- eller telefonnummer.

Tryck på image eller image för att visa det nummer du vill ändra och tryck sedan på detta.

• Tryck på [Namn] för att ändra namnet. Ange det nya namnet med hjälp av pekskärmen (högst 16 tecken). Tryck på [OK].
      • Tryck på [Adress 1] för att spara det första fax- eller telefonnumret. Ange det nya fax- eller telefonnumret (upp till 20 siffror) med hjälp av pekskärmen. Tryck på [OK].
      • Tryck på [Adress 2] för att ändra det andra fax- eller telefonnumret. Ange det nya fax- eller telefonnumret (upp till 20 siffror) med hjälp av pekskärmen. Tryck på [OK].

Tryck på [OK] för att avsluta.

image

Tryck på image eller image för att placera markören vid det tecken du vill ändra och tryck sedan på image för att ändra tecknet. Skriv det nya tecknet.

• För att radera nummer trycker du på image eller image för att visa [Ta bort], och trycker sedan på denna.
      • Välj de fax- eller telefonnummer som du vill ta bort genom att trycka på dem för att visa kryssmarkeringar, och tryck sedan på [OK].