Hem > Skanna > Skanna med Brother-maskinens skanningsknapp > Ändra inställningarna för skanningsknappen från Brother iPrint&Scan (Mac)

Ändra inställningarna för skanningsknappen från Brother iPrint&Scan (Mac)

1. I menyfältet Finder klickar du på >Program och dubbelklickar sedan på iPrint&Scan-ikonen.
    Skärmen för Brother iPrint&Scan visas.
  2. Om din Brother-maskin inte har valts, klicka på Välj din maskin, och följ sedan instruktionerna på skärmen för att välja din Brother-maskin.
  3. Klicka på Maskinskanningsinställningar och följ sedan anvisningarna på skärmen för att ändra skanningsinställningarna.