Hem > Skanna > Skanna med Brother-maskinens skanningsknapp > Skanna till FTP > Ladda upp skannade data till en FTP-server

Ladda upp skannade data till en FTP-server

1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på [Skanna]>[till FTP/SFTP].
  3. De serverprofiler du har ställt in med hjälp av webbaserad hantering finns i listan. Välj önskad profil. Om profilen inte är komplett (om t.ex. namnet för inloggningskontot och lösenordet saknas eller om du inte angett kvalitet eller filtyp) blir du ombedd att ange den information som saknas.
  4. Tryck på [Start].

Maskinen börjar skanna. Följ instruktionerna på pekskärmen för att slutföra skanningsjobbet om du använder kopieringsglaset.