Telefonväxel och ÖVERFÖRING

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW

Maskinens [Välj linjetyp]-inställning är inledningsvis inställd på [Normal], vilket innebär att maskinen kan kopplas in på det allmänna telefonnätet. Många kontor använder dock ett centralt telefonsystem eller ett telefonväxelsystem (PBX). Din maskin kan kopplas till de flesta telefonväxelsystem (PBX). Maskinens återuppringningsfunktion stöder endast TBR (”timed break recall”). TBR fungerar med de flesta telefonväxelsystem så att du kan få kontakt med en utgående linje, eller överföra samtal till en annan anknytning. Tryck på [R] för att använda den här funktionen.

image

Programmera en [R]-knapptryckning som en del av ett nummer som är lagrat i adressboken. När du programmerar numret i adressboken trycker du först på [R] (LCD-skärmen visar ”!”) och anger därefter telefonnumret. Detta innebär att du inte behöver trycka på [R] varje gång som du använder adressboken för att ringa upp. Du måste däremot ställa in PBX som telefonlinjetyp på maskinen om du vill använda denna funktion.