Ställa in din dator för PC-FAX-mottagning (Windows)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
  1. Dubbelklicka på ikonen image (PC-FAX mottagning) i aktivitetsfältet.
    Fönstret PC-FAX Receive (PC-FAX mottagning) öppnas.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Konfigurera vid behov dessa alternativ:
    Inställningar
    Konfigurera att starta PC-FAX Receive automatiskt när du startar Windows.
    Spara
    Konfigurera sökvägen för att spara PC-FAX-filer och välj dokumentformat.
    Överför till
    Konfigurera sökvägen till SharePoint-servern och välj alternativet för automatisk eller manuell uppladdning (endast tillgängligt för administratörer).
    Enhet
    Välj Brother-maskinen som ska ta emot PC-FAX.
    Lås (endast tillgängligt för administratörer)
    Begränsa användare som inte har administratörsrättigheter från att konfigurera inställningsalternativen som visas ovan.
    image
  4. Klicka på OK.