Hem > Fax > Faxrapporter > Ställa in korrekt stil för överföringsverifieringsrapporten

Ställa in korrekt stil för överföringsverifieringsrapporten

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Du kan använda en överföringsrapport som ett kvitto på att du har sänt ett faxmeddelande. Den här rapporten visar mottagarens namn och faxnummer, vilken tid och vilket datum faxmeddelandet sändes, överföringens varaktighet, antal sända sidor och om överföringen lyckades.
Flera inställningar är tillgängliga för överföringsrapporten:
Alternativ Beskrivning

Skriver ut en rapport efter varje fax du skickar.

På (+Bild)

Skriver ut en rapport efter varje fax du skickar.

En del av faxets första sida visas i rapporten.

Endast fel

Skriver ut en rapport om faxet inte skickas på grund av överföringsproblem.

Endast fel (+Bild)

Skriver ut en rapport om faxet inte skickas på grund av överföringsproblem.

En del av faxets första sida visas i rapporten.

Av

Rapporten skrivs inte ut.

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Rapportinst.]>[Sändn. kvitto].
  2. Tryck på önskat alternativ.
    Om du väljer [På (+Bild)] eller [Endast fel (+Bild)] kommer bilden inte att visas i överföringsrapporten om realtidsöverföring är inställt på []. Bilden visas inte i rapporten när du skickar ett färgfax.
  3. Tryck på image.
    Om överföringen lyckas visas [OK] bredvid [RESULTAT] i överföringsrapporten. Om överföringen inte lyckas visas [FEL] bredvid [RESULTAT].