Hem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Ställa in Brother Web Connect > Ansöka om åtkomst med Brother Web Connect

Ansöka om åtkomst med Brother Web Connect

För att få tillgång till onlinetjänster via Brother Web Connect måste du först ansöka om åtkomst med Brother Web Connect med en dator som har Brother-programvara installerad.
  1. Gå in på webbsidan där du ansöker om Brother Web Connect:
    Alternativ
    Beskrivning

Windows 7

Klicka på image(Start) > Alla program > Brother > Brother Utilities och klicka sedan på listrutan för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på Gör mer i vänster navigationsfält och klicka sedan på Brother Web Connect.

Windows 8

Windows 10

Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på Gör mer i vänster navigationsfält och klicka sedan på Brother Web Connect.

Windows 8.1

Flytta musen till hörnet längst ner till vänster på Start-skärmen och klicka på image (om du använder en pekbaserad enhet, svep uppåt från Start-skärmens nedre del för att få fram Appar-skärmen).

Klicka på image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på Gör mer i vänster navigationsfält och klicka sedan på Brother Web Connect.

Mac

Klicka på i fältet Finder, Program > Brother > Verktygsprogram > Brother Web Connect.

image
    Du kan också komma åt webbsidan direkt:

Skriv in bwc.brother.com i webbläsarens adressfält.

Sidan Brother Web Connect startas.
  2. Välj den tjänst som du vill använda.
    image

Skärmen som visas kan se annorlunda ut än den skärm som visas ovan.

3. Följ anvisningarna på skärmen och ansök om åtkomst.
    När du är klar visas ditt tillfälliga ID.
    image
  4. Anteckna ditt tillfälliga ID, du behöver det när du ska registrera konton på maskinen. Ett tillfälligt ID är giltigt i 24 timmar.
  5. Stäng webbläsaren.
Nu när du har ett åtkomst-ID för Brother Web Connect måste du registrera detta ID på din enhet och sedan använda enheten för att komma åt webbtjänsten som du vill använda.