Hem > Fax > Röstfunktioner och faxnummer > Ställa in grupper för gruppsändning > Lägga till eller ta bort en sändningsgruppsmedlem

Lägga till eller ta bort en sändningsgruppsmedlem

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
  1. Tryck på image [Fax]>[Adressbok]>[Redigera]>[Ändra].
  2. Tryck på image eller image för att visa den grupp som du vill ändra och tryck sedan på den.
  3. Tryck på image eller image för att visa [Lägg t/ta bort] och tryck därefter på den.
  4. Tryck på image eller image för att visa det nummer som du vill lägga till eller ta bort.
  5. Gör följande för varje nummer som du vill ändra:
    • Om du vill lägga till ett nummer i gruppen trycker du på kryssrutan för numret för att lägga till en markering.
    • Om du vill ta bort ett nummer i gruppen trycker du på kryssrutan för numret för att ta bort markeringen.
  6. Tryck på [OK].
  7. Tryck på [OK].
  8. Tryck på image.