Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Windows) > Skriva ut ett färgdokument i gråskala (Windows)

Skriva ut ett färgdokument i gråskala (Windows)

I läget Gråskala är utskriftshastigheten kortare än i färgläget. Om dokumentet innehåller färg och du väljer läget Gråskala, skrivs dokumentet ut med 256 nivåer av gråskala.
image
  1. Välj utskriftskommandot från ditt program.
  2. Välj Brother MFC-XXXX Printer (där XXXX är namnet på din modell) och klicka sedan på utskriftsegenskaperna eller egenskapsknappen.
    Fönstret för skrivardrivrutinen visas.
  3. Klicka på fliken Avancerat.
  4. För Färg / Gråskala väljer du Gråskala.
  5. Ändra vid behov andra skrivarinställningar.
  6. Klicka på OK.
  7. Slutför utskriften.