Ställ in Brother-maskinen med en USB-kabelanslutning (Mac)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Använd fjärrinställning för att ställa in Brother-maskinen med en USB-kabelanslutning.

För att använda fjärrinställning går du till din modells Nerladdningar-sida på Brother Solutions Center på support.brother.com och hämta fjärrinställning.

image
  • Om Secure Function Lock är aktiverat går det inte att använda fjärrinställningsprogrammet.
  • Fjärrinställning för Mac stöder bara USB-anslutningar.

1. I menyfältet Finder klickar du på >Program>Brother och dubbelklickar sedan på ikonen Fjärrinställning.
    Fjärrinställningsprogrammets skärmbild visas.
    image
  2. Konfigurera inställningarna efter behov.
    Exportera
    Klicka för att spara de aktuella konfigurationsinställningarna i en fil.
    image
    Klicka på Exportera för att spara din adressbok eller alla inställningar du gjort i maskinen.
    Importera
    Klicka för att importera en fil och läsa inställningarna.
    Skriv ut
    Klicka för att skriva ut valda objekt på maskinen. Du kan inte skriva ut data innan de har förts över till maskinen. Klicka på Verkställ för att ladda upp ny data till maskinen och klicka sedan på Skriv ut.
    OK
    Klicka för att starta uppladdningen av data till maskinen och avsluta sedan fjärrinställningsprogrammet. Om ett felmeddelande visas anger du informationen på nytt och klickar sedan på OK.
    Avbryt
    Klicka för att avsluta fjärrinställningsprogrammet utan att ladda upp data till maskinen.
    Verkställ
    Klicka för att ladda upp data till maskinen utan att avsluta fjärrinställningsprogrammet.
  3. Klicka på OK när du är klar.