Hem > Säkerhet > Säkerhet gällande nätverk > Använda autentisering av Active Directory > Konfigurera autentisering av Active Directory med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera autentisering av Active Directory med hjälp av webbaserad hantering

Funktionen för autentisering av Active Directory stöder Kerberos-autentisering och NTLMv2-autentisering. Du måste konfigurera SNTP-protokollet (tidsserver i nätverket) och DNS-serverkonfiguration för autentisering.

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om maskinen ber om ett lösenord skriver du in det och klickar sedan på image.
  4. Klicka på fliken Administrator (Administratör).
  5. Klicka på menyn User Restriction Function (Användarbegränsad funktion) i vänster navigationsfält.
  6. Välj Active Directory Authentication (Aktiv Directory-autentisering).
  7. Klicka på Submit (Skicka).
  8. Välj menyn Active Directory Authentication (Aktiv Directory-autentisering) i vänster navigationsfält.
  9. Konfigurera följande inställningar:
    Alternativ
    Beskrivning
    Storage Fax RX Data (Lagring av inkommande faxdata)
    Välj detta alternativ för att lagra inkommande fax. Du kan skriva ut alla inkommande fax när du har loggat in på maskinen.
    Remember User ID (Kom ihåg användar-ID)
    Välj detta alternativ för att spara ditt användar-ID.
    Active Directory Server Address (Aktiv Directory-serveradress)
    Ange IP-adressen eller servernamnet (t.ex.: ad.example.com) för Active Directory-servern.
    Active Directory Domain Name (Aktiv Directory-domännamn)
    Ange domännamn för Active Directory.
    Protocol & Authentication Method (Protokoll- och autentiseringsmetod)
    Välj protokoll och autentiseringsmetod.
    Get User's Home Directory (Hämta användares arbetskatalog)

Välj detta alternativ för att erhålla ditt hemregister som destination för Skanna till nätverk. (Endast tillgänglig för autentiseringsmetod LDAP + kerberos)

LDAP Server Port (LDAP-serverport)
    Ange portnumret som du vill använda för att ansluta Active Directory-servern via LDAP (endast tillgängligt för LDAP + kerberos-autentiseringsmetoden).
    LDAP Search Root (LDAP-sökrot)
    Ange LDAP-sökroten (endast tillgänglig för autentiseringsmetod LDAP + kerberos).
  10. Klicka på Submit (Skicka).