Hem > Fax > Telefontjänster och externa enheter > Distinctive Ring > Registrera mönster för Distinctive Ring

Registrera mönster för Distinctive Ring

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
image
Funktionen är tillgänglig i Danmark.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Övrigt]>[Distingtiv].
  2. Gör något av följande:
    • Om du inte har registrerat anpassad ringsignal, tryck på [Distingtiv], och tryck sedan på [].
    • Om du redan har registrerat anpassad ringsignal, och vill ändra signalen, gå till nästa steg.
  3. Tryck på [Signalmönster].
  4. Tryck på den lagrade ringsignal du önskar. Tryck på [OK].
  5. Tryck på image.