Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Windows) > Ändra inställningar för standardutskrift (Windows)

Ändra inställningar för standardutskrift (Windows)

Om du ändrar skrivarinställningarna i en app kommer ändringarna bara att påverka det dokument som skrivs ut från denna app. För att ändra skrivarinställningarna för alla Windows appar måste du konfigurera egenskaperna för skrivardrivrutinerna.
  1. Gör något av följande:
    • För Windows Server 2008

Klicka på image (Start)>Kontrollpanelen>Maskinvara och ljud>Skrivare.

• För Windows 7 och Windows Server 2008 R2

Klicka på image (Start)>Enheter och skrivare.

• För Windows 8

Rör musen till det nedre vänstra hörnet på ditt skrivbord. Klicka på Inställningar när menyfältet visas och klicka sedan på Kontrollpanelen. Klicka på Maskinvara och ljud i gruppen Visa enheter och skrivare.

• För Windows 10 och Windows Server 2016

Klicka på image>Windows-systemet>Kontrollpanelen. Klicka på Maskinvara och ljud i gruppen Visa enheter och skrivare.

• För Windows Server 2012

Rör musen till det nedre vänstra hörnet på ditt skrivbord. Klicka på Inställningar när menyfältet visas och klicka sedan på Kontrollpanelen. Klicka på Maskinvara i gruppen Visa enheter och skrivare.

• För Windows Server 2012 R2

Klicka på KontrollpanelenStart-skärmen. Klicka på Maskinvara i gruppen Visa enheter och skrivare.

2. Högerklicka på ikonen Brother MFC-XXXX Printer (där XXXX är modellnamnet) och välj sedan Egenskaper för skrivare. Om alternativen för skrivardrivrutinen visas ska du välja din skrivardrivrutin.
    Dialogrutan för skrivardrivrutinen visas.
  3. Klicka på fliken Allmänt och sedan på knappen Utskriftsinställningar eller Inställningar....
    Dialogrutan för skrivardrivrutinen visas.
  4. Välj de skrivarinställningar som du vill använda som standardinställning för alla dina Windows-program.
  5. Klicka på OK.
  6. Stäng dialogrutan för skrivaregenskaper.