Hem > Skanna > Skanna från din dator (Windows) > Skanna med ControlCenter4 avancerat läge (Windows) > Skanna båda sidor av ett ID-kort med ControlCenter4 Avancerat läge (Windows)

Skanna båda sidor av ett ID-kort med ControlCenter4 Avancerat läge (Windows)

Välj Avancerat läge som lägesinställning för ControlCenter4.

1. Placera ett ID-kort på kopieringsglaset.
  2. Klicka på ikonen image (ControlCenter4) i aktivitetsfältet och klicka sedan på Öppna.
  3. Klicka på fliken Skanna.
    image
  4. Klicka på Fil-knappen.
    Dialogrutan för skanningsinställningar visas.
    image
  5. Markera kryssrutan Skanning av ID-kort.
    Dialogrutan med instruktioner visas.
  6. Läs igenom anvisningarna på skärmen och tryck sedan på OK.
  7. Ändra vid behov skanningsinställningar, t.ex. filformat, filnamn, skanningsplats, upplösning eller färg.
  8. Klicka på Skanna.
    Maskinen börjar skanna ena sidan av ID-kortet.
  9. När maskinen har skannat en sida vänder du på ID-kortet och klickar sedan på Fortsätt för att skanna den andra sidan.
  10. Klicka på Avsluta.