Hem > Kopiering > Kopiera i bläcksparläge

Kopiera i bläcksparläge

Om du väljer Bläcksparläge skriver maskinen ut färgerna ljusare samtidigt som bildernas konturer markeras.
image
  • Hur mycket bläck som sparas beror på den typ av dokument som skrivs ut.
  • Med funktionen Bläcksparläge kan det hända att utskrifterna ser annorlunda ut än originaldokumentet.
  • Funktionen Bläcksparläge stöds av teknik från Reallusion, Inc.

image
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image [Kopiera].
  3. Ange önskat antal kopior på något av följande sätt:
    • Tryck på [-] eller [+] på pekskärmen.
    • Tryck på image för att ta fram tangentbordet på pekskärmen och skriv sedan in antalet kopior med hjälp av pekskärmens tangentbord. Tryck på [OK].
  4. Tryck på [Alternativ]>[Avancerade inställningar]>[Bläcksparläge].
  5. Läs och bekräfta listan som visas över inställningarna som du har valt och tryck sedan på [OK].
  6. Tryck på [Monostart] eller [Färgstart] när du är klar med dina ändringar av inställningarna.