Hem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Skriva ut med AirPrint > Skriva ut med AirPrint (macOS)

Skriva ut med AirPrint (macOS)

Utskriftsproceduren skiljer sig eventuellt åt för olika program. I exemplet nedan används Safari. Innan du skriver ut, kontrollera att din Brother-maskin finns med i listan på din Mac-dator.

1. Kontrollera att din Brother-maskin är på.
  2. Använd Safari på din Mac-dator för att öppna den sida som du vill skriva ut.
  3. Klicka på menyn Arkiv och välj sedan Skriv ut.
  4. Kontrollera att Brother-maskinen är markerad. Om en annan maskin är markerad (eller om ingen skrivare är markerad), klickar du på Skrivare i popup-menyn och väljer din Brother-maskin.
  5. Välj önskade alternativ, till exempel antal sidor och dubbelsidig utskrift (om det stöds av din maskin).
  6. Klicka på Skriv ut.