Hem > Nätverk > Grundläggande nätverksfunktioner som kan användas

Grundläggande nätverksfunktioner som kan användas

Skrivarservern stöder olika funktioner beroende på operativsystem. Använd den här tabellen för att se vilka nätverksfunktioner och anslutningar som kan användas i olika operativsystem.

Operativsystem

Windows 7

Windows 8

Windows 10

Windows Server 2008/2012/2012 R2/2016

macOS

Utskrift

Ja

Ja

Ja

Skanning

Ja

Ja

PC Fax-sändning (Endast tillgängligt för vissa modeller) *1

Ja

Ja

PC Fax-mottagning (Endast tillgängligt för vissa modeller) *1

Ja

BRAdmin Light *2 *4

Ja

Ja

BRAdmin Professional *4 *3

Ja

Ja

Webbaserad hantering *4

Ja

Ja

Ja

Fjärrinställning (Endast tillgängligt för vissa modeller) *1

Ja

Status Monitor

Ja

Ja

Distributionsguiden för drivrutiner

Ja

Ja

*1
Ej tillgängligt för DCP-modeller.
*2
BRAdmin Light kan hämtas från din modells sida på support.brother.com.
*3
BRAdmin Professional kan hämtas från din modells sida på support.brother.com.
*4
Standardlösenord för inloggning för hantering av maskininställningar är initpass. Vi rekommenderar att du ändrar det för att skydda din skrivare från obehörig åtkomst.