Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Mac) > Skriv ut ett färgdokument i gråskala (Mac)

Skriv ut ett färgdokument i gråskala (Mac)

I läget Gråskala är utskriftshastigheten kortare än i färgläget. Om dokumentet innehåller färg och du väljer läget Gråskala, skrivs dokumentet ut med 256 nivåer av gråskala.
image
  1. Från ett program, t.ex. Apple TextEdit, klickar du på menyn Arkiv och väljer sedan Skriv ut.
  2. Välj Brother MFC-XXXX (där XXXX är modellnamnet).
    image

Om du vill se fler sidinställningsalternativ klickar du på knappen Visa detaljer.

3. Klicka på popup-menyn för programmet och välj sedan Utskriftsinställningar.
    Alternativen för Utskriftsinställningar visas.
  4. Klicka på popup-menyn Färg / Gråskala och välj sedan alternativet Gråskala.
  5. Ändra vid behov andra skrivarinställningar.
  6. Klicka på Skriv ut.