Hem > Maskininställningar > Ändra maskininställningarna via kontrollpanelen > Allmänna inställningar > Undvik att ringa fel nummer (uppringningsbegränsning)

Undvik att ringa fel nummer (uppringningsbegränsning)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Den här funktionen förhindrar att användare sänder ett fax till eller ringer upp fel nummer av misstag. Du kan ställa in maskinen att begränsa uppringning när de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna, adressboken, snabbval och LDAP-sökning används.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Begränsad uppringning].
  2. Tryck på ett av följande alternativ:
    • [Sifferknappar]
    • [Adressbok]
      image
      Om du kombinerar nummer i adressboken vid uppringning, identifieras adressen som en inmatning via de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna och kommer inte begränsas.
    • [Genvägar]
    • [LDAP-server]
  3. Tryck på ett av följande alternativ:
    Alternativ
    Beskrivning
    Ange # två gånger

Du uppmanas att ange numret igen. Om du anger samma nummer igen kommer maskinen att ringa upp. Ett felmeddelande visas på pekskärmen om du anger fel nummer.

Maskinen kommer att begränsa alla faxöverföringar och utgående samtal för den uppringningsmetoden.

Av

Maskinen begränsar inte uppringningsmetoden.

image
    • Inställningen [Ange # två gånger] kommer inte att fungera om du använder en extern telefon innan du anger numret. Du uppmanas inte att ange numret igen.

• Du kan inte använda gruppsändningsfunktionen om du valt [] eller [Ange # två gånger].
  4. Tryck på image.