Hem > Pappershantering > Placera dokument > Lägg dokument på kopieringsglaset

Lägg dokument på kopieringsglaset

Använd kopieringsglaset för att faxa, kopiera eller skanna en sida åt gången.

Dokumentstorlekar som stöds

Längd: Upp till 297 mm
Bredd: Upp till 215,9 mm
Vikt: Upp till 2 kg
image
(modeller med dokumentmatare)

Dokumentmataren måste vara tom och dokumentmatarens dokumentstöd måste vara stängt när du använder kopieringsglaset.

1. Lyft på maskinens lock.
  2. Placera dokumentet med texten nedåt i det övre vänstra hörnet av kopieringsglaset som på bilden.
    image
  3. Stäng maskinens lock.
    VIKTIGT
    Om du skannar en bok eller ett tjockt dokument får du INTE slå igen locket hårt eller trycka på det.