Hem > Pappershantering > Fylla på papper > Fyll på papper i pappersfacket > Lägg i pappersark eller Foto 2L-papper i pappersfacket

Lägg i pappersark eller Foto 2L-papper i pappersfacket

• Om inställningen [Kontrollera papper] är ställd på [] och du drar ut pappersfacket ur maskinen kommer ett meddelande att visas på LCD-skärmen som frågar om du vill ändra papperstyp eller pappersformat.
  • Lägg endast i en storlek och typ av papper i pappersfacket åt gången.
  • När du lägger i papper i ett annat format i facket måste du ändra inställningen för pappersformat på maskinen eller inställningen för pappersformat på din dator.
  1. Om pappersstödets flik (1) är utfälld ska du stänga den och sedan stänga pappersstödet (2).
    image
  2. Dra ut pappersfacket helt ur maskinen.
    image
  3. Öppna pappersutmatningsfackets lock (1).
    image
  4. Tryck försiktigt och flytta sidoguiderna (1) och längdguiden (2) med bägge händerna så att de passar papprets storlek.
    image
  5. Om du bläddrar igenom pappersarken minskar du risken för pappersstopp i maskinen.
    image
    image
    Se alltid till att pappret inte är böjt eller skrynkligt.
  6. Lägg försiktigt papper i pappersfacket med utskriftssidan vänd nedåt.
    image

Se till att pappret ligger plant i facket och att den längsgående pappersguiden (1) ligger an mot papprets kant.

image
    VIKTIGT
    • Skjut inte in pappret för långt så att det trycks upp mot baksidan av facket och orsakar pappersmatningsproblem.
    • Om du lägger i fler än 20 ark 2L-fotopapper (13 x 18 cm) kan det bli pappersstopp.
    image

För att fylla på papper innan facket är tomt, ska du ta bort pappret från facket och kombinera det med papperet som du fyller på. Bläddra igenom pappersbunten för att minska risken för problem med pappersmatningen.

7. Justera pappersguiderna (1) försiktigt så att de passar pappret.
    Kontrollera att sidoguiderna vidrör papprets kanter.
    image
  8. Stäng pappersutmatningsfackets lock.
    image
  9. Tryck långsamt in pappersfacket helt i maskinen.
    image
  10. Dra ut pappersstödet (1) tills det låses fast. Vik därefter ut pappersstödets flik (2)