Ställ in din stations-ID

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Ange maskinens Stations-ID om du vill att datum och tid ska visas på de faxmeddelanden du skickar.
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Grundinställn.]>[Fax-ID].
  2. Tryck på [Fax].
  3. Ange ditt faxnummer (upp till 20 siffror) på pekskärmen, och tryck sedan på [OK].
  4. Tryck på [Namn].
  5. Skriv ditt namn (upp till 20 tecken) på pekskärmen, och tryck sedan på [OK].
    image
    • Tryck på image för att växla mellan bokstäver, siffror och specialtecken. (De tillgängliga tecknen kan variera beroende på land.)
    • Om du har skrivit fel tecken och vill ändra det trycker du på image eller image för att flytta markören till det felaktiga tecknet. Tryck på image och mata in rätt tecken.
    • Tryck på [Mellanslag] för att infoga ett mellanslag.
  6. Tryck på image.