Hem > Pappershantering > Fylla på papper > Fylla på papper i det manuella inmatningsfacket

Fylla på papper i det manuella inmatningsfacket

Lägg särskilda utskriftsmedia i det här facket, ett ark åt gången.
image
Maskinen aktiverar automatiskt det manuella matningsläget när du placerar papper i det manuella inmatningsfacket.
  1. Öppna luckan till det manuella inmatningsfacket.
    image
    image
  2. Lyft upp pappersstödet.
    image
  3. Skjut pappersguiderna på det manuella inmatningsfacket så att de passar bredden på det papper som du tänker använda.
    image
  4. Placera endast ett ark papper i det manuella inmatningsfacket med utskriftssidan uppåt.
    image
    image
    image
    När du använder kuvert, fyll på kuvert med utskriftssidan vänd upp och fliken till vänster som visas på bilden.
    image
    VIKTIGT
    • Placera INTE mer än ett ark åt gången i det manuella inmatningsfacket. Om du gör det kan det bli pappersstopp.Om du skriver ut flera sidor så ska du inte mata in nästa ark förrän det visas ett meddelande på LCD-skärmen som uppmanar dig att göra detta.

• Ladda INTE papper i det manuella inmatningsfacket när du skriver ut från pappersfacket. Om du gör det kan det bli pappersstopp.

5. Använd båda händerna och placera ett pappersark i det manuella inmatningsfacket tills den främre kanten vidrör pappersmatarrullarna. Släpp pappret när du hör att maskinen drar in det. LCD-skärmen visar [Manuellt inmatningsfack redo]. Läs instruktionerna som visas på LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].
    image
    image
    När du laddar ett kuvert eller ett tjockt papper ska du trycka in kuvertet i det manuella inmatningsfacket tills du känner att pappersmatarrullarna griper tag i det.
  6. Dra ut pappersstödet (1) tills det låses fast. Vik därefter ut pappersstödets flik (2)
    image
    image
    • Om dokumentet inte ryms på ett ark uppmanas du att ladda ytterligare ett ark. Placera ytterligare ett pappersark i det manuella inmatningsfacket och tryck sedan på [OK] på maskinens kontrollpanel.
    • Se till att utskriften är klar innan du stänger luckan till det manuella inmatningsfacket.
    • När det finns papper i det manuella inmatningsfacket skriver maskinen alltid ut från det manuella inmatningsfacket.
    • Maskinen kommer att mata ut papper som matats in i det manuella inmatningsfacket när en testsida, fax eller rapport skrivs ut.
    • Maskinen kommer att mata ut papper som laddats i det manuella inmatningsfacket under maskinens rengöringsprocess. Vänta tills maskinen är klar med rengöringen och placera sedan pappret i det manuella inmatningsfacket igen.