Rengör basskivan

Genom att regelbundet rengöra basskivan förhindrar man att maskinen matar ut flera pappersark när det bara finns några få pappersark kvar i facket.
  1. Om stödfliken är öppen ska du stänga den och sedan stänga pappersstödet.
  2. Dra ut pappersfacket (1) helt ur maskinen.
    image
  3. Rengör separationsplattan (1) med en mjuk och luddfri trasa som fuktats med vatten.

När du har rengjort plattan torkar du bort all fukt med en mjuk, torr och luddfri trasa.

image
  4. Tryck långsamt in pappersfacket helt i maskinen.