Hem > Pappershantering > Fylla på papper > Pappersinställningar > Ändra inställningen för papperskontroll

Ändra inställningen för papperskontroll

Om inställningen är inställd på [] och du drar ut pappersfacket ur maskinen kommer ett meddelande att visas på LCD-skärmen som frågar om du vill ändra papperstyp eller pappersformat.

Standardinställningen är [].

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ].
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Kontrollera papper] och tryck sedan på det.
  3. Tryck på [] eller [Av].
  4. Tryck på image.