Hem > Kopiering > Sortera kopior

Sortera kopior

Sortera flera kopior. Sidorna placeras i den ordning de matas, alltså: 1, 2, 3 och så vidare.
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image [Kopiera].
  3. Ange önskat antal kopior på något av följande sätt:
    • Tryck på [-] eller [+] på pekskärmen.
    • Tryck på image för att ta fram tangentbordet på pekskärmen och skriv sedan in antalet kopior med hjälp av pekskärmens tangentbord. Tryck på [OK].
  4. Tryck på [Alternativ]>[Stapla/Sortera]>[Sortera].
  5. Läs och bekräfta listan som visas över inställningarna som du har valt och tryck sedan på [OK].
  6. Tryck på [Monostart] eller [Färgstart] när du är klar med dina ändringar av inställningarna. Om du placerade dokumentet i dokumentmataren skannar maskinen dokumentet och börjar skriva ut.
  7. Upprepa följande steg för varje sida av dokumentet om du använder kopieringsglaset:
    • Placera nästa sida på kopieringsglaset och tryck sedan på [Fortsätt] för att skanna sidan.
    • När alla sidor har skannats trycker du på [Stäng].