Hem > Fax > Ta emot ett fax > Alternativ för minnesmottagning > Skicka vidare mottagna fax till en annan maskin

Skicka vidare mottagna fax till en annan maskin

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Faxvidaresändningsfunktionen gör att du automatiskt kan vidaresända mottagna faxmeddelanden till en annan maskin.

Denna funktion är endast tillgänglig för svartvita faxmeddelanden.

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[Minnesmottagn.].
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fax vidaresändn.] och tryck sedan på det.
  3. Ange faxnumret för vidaresändning (upp till 20 siffror) med hjälp av knappsatsen.

Tryck på [OK].

4. Tryck på [Backuputskr.: På] eller [Backuputskr.: Av].
    image
    • Om du valde [Backuputskr.: På], skriver maskinen ut mottagna fax i maskinen så att du har en kopia.
    • När förhandsgranskning av fax är aktiverat kommer en säkerhetskopia av mottagna fax inte att skrivas ut.
    • Om du tar emot ett färgfax skriver maskinen ut färgfaxet, men vidarebefordrar inte faxet till numret för faxvidaresändning som du har programmerat.
  5. Tryck på image.