Lägg till din Brother-maskin i PC-FAX-mottagning (Windows)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
  • Om du följde instruktionerna för nätverksanvändare när du installerade maskinen, bör den redan vara konfigurerad för ditt nätverk.
  1. Dubbelklicka på ikonen image (PC-FAX mottagning) i aktivitetsfältet.
    Fönstret PC-FAX Receive (PC-FAX mottagning) öppnas.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på Enhet>Lägg till.
    image
  4. Välj passande anslutningsmetod.
    Välj din maskin från de automatiska sökresultaten nedan.
    Anslutna Brother-maskiner visas. Välj en enhet i listan. Klicka på OK.
    Ange din maskin med IP-adress
    Ange maskinens IP-adress i fältet IP-adress och klicka sedan på OK.
  5. Ange det nya namnet i fältet Ange ditt PC-visningsnamn (max 15 tecken) för att ändra datornamnet som visas på maskinens LCD-skärm.
  6. Klicka på OK.