Hem > Rutinunderhåll > Kontrollera din Brother-maskin > Kontrollera utskriftsjusteringen från din Brother-maskin

Kontrollera utskriftsjusteringen från din Brother-maskin

Om den utskrivna texten blir suddig eller om bilderna inte syns riktigt efter att maskinen transporterats kan du justera utskriftsjusteringen.

Innan du justerar utskriftsjusteringen ska du göra en kontroll av utskriftskvaliteten genom att trycka på image[Inställn.]>[Underhåll]>[Förbättra utskriftskvalitet]>[Kolla utskriftskvalitet].

1. Tryck på image[Inställn.]>[Underhåll]>[Förbättra utskriftskvalitet]>[Justering].
  2. Tryck på [Nästa].
  3. Tryck på [Ja] efter att bekräftelsemeddelandet om att kontrollen av utskriftskvaliteten är färdig visas på LCD-skärmen.
  4. Tryck på [Auto] eller [Manuell].
    • Om du väljer läget [Auto] justeras utskriftsjusteringen automatiskt genom att kontrollarket för justering skannas.
    • Om du väljer läget [Manuell] måste du skriva in information från kontrollarket för justering manuellt.
  5. Om du väljer läget [Auto] ska du välja storlek för pappret som kontrollarket ska skrivas ut på.
  6. Lägg in papper av den angivna storleken i facket och tryck sedan på [Start].
    Maskinen skriver ut en justeringskontroll.
  7. Följ anvisningarna på LCD-skärmen.
    image

Om utskriftsjusteringen inte är korrekt blir texten otydlig eller förvriden som på bilden.

image

När utskriftsjusteringen är korrekt ser texten ut som på bilden.