Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk manuellt

Om din mobilenhet inte har stöd för Wi-Fi Direct eller WPS måste du konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk manuellt.
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[Wi-Fi Direct]>[Manuell].
  2. Maskinen kommer att visa SSID-namn och lösenord. Gå till inställningssidan för det trådlösa nätverket på din mobila enhet och ange SSID-namn och sedan lösenordet.

Om din mobila enhet är korrekt ansluten visar maskinen [Ansluten]. Du har slutfört inställningen av Wi-Fi Direct-nätverket.