Hem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Överför ett dokument från en extern minnesenhet via Brother Web Connect

Överför ett dokument från en extern minnesenhet via Brother Web Connect

Dokument som sparats på mediakort (som minneskort eller USB-minnen) som ansluts till maskinen kan överföras direkt till en webbtjänst.
  • Överförda dokument sparas i albumet med namnet From_BrotherDevice.
  • USB finns bara för vissa modeller.

Se webbplatsen för respektive tjänst för information om begränsningar vid överföringar, t.ex. dokumentens storlek eller antal.

Om du är en begränsad Web Connect-användare på grund av funktionen Secure Function Lock (Säkert funktionslås) (tillgänglig för vissa modeller) kan du inte överföra dokument som är sparade på mediakort.

VIKTIGT
Ta INTE bort minneskortet eller USB-minnet medan Brother-maskinen får tillgång till media. Minneskortet, USB-minnet eller lagrade data kan skadas om du tar bort kortet för tidigt.
image

(För Hongkong, Taiwan och Korea)

Brother Web Connect stöder bara filnamn på engelska. Det kan hända att filer med namn på lokalt språk inte kan laddas upp.

1. Sätt i ett minneskort eller ett USB-minne i maskinen.
    LCD-skärmen ändras automatiskt.
  2. Tryck på [Internet].
    image
    • Om information om Internetuppkopplingen visas på maskinens LCD-skärm ska du läsa informationen och trycka på [OK].
    • Ibland visas uppdateringar eller meddelanden om funktionerna för Brother Web Connect på LCD-skärmen. Läs informationen och tryck på [OK].
  3. Visa tjänsten som är värd för kontot som du vill överföra till genom att trycka på image eller image.

Tryck på tjänstnamnet.

4. Tryck på image eller image tills ditt kontonamn visas och tryck på det.
  5. Om skärmen för inmatning av en PIN-kod visas ska du ange den fyrsiffriga PIN-koden och trycka på [OK].
  6. Tryck på image eller image och visa [Skicka: Media].
    Tryck på [Skicka: Media].
  7. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra den här åtgärden.