Hem > Maskininställningar > Ändra maskininställningarna via kontrollpanelen > Allmänna inställningar > Ställ in maskinen så att den stängs av automatiskt

Ställ in maskinen så att den stängs av automatiskt

Funktionen med automatisk avstängning sparar elförbrukning. Ställ in antalet timmar som maskinen ska befinna sig i viloläge innan den automatiskt stängs av. När funktionen är inställd på [Av] måste du stänga av maskinen manuellt.

För att slå på maskinen efter att den automatiska avstängningen har stängt av den, tryck på image.

image

Maskinen stängs inte av automatiskt om:

• Maskinen är ansluten till en telefonlinje. (MFC-J1300DW)
  • Maskinen är ansluten till ett trådlöst nätverk. (MFC-J1300DW)
  • Maskinen är ansluten till ett trådlöst nätverk.
  • [WLAN Aktiv] är inställt på [] eller [WLAN] har valts i inställningen [Nätverks I/F].
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ]>[Autoavstängn.].
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Av], [1timme], [2timmar], [4timmar] eller [8timmar] och tryck sedan på det alternativ du önskar.