Hem > Skanna > Skanna från din dator (Windows) > Skanna med ControlCenter4 avancerat läge (Windows) > Skanna till en redigerbar textfil (OCR) med ControlCenter4 Avancerat läge (Windows)

Skanna till en redigerbar textfil (OCR) med ControlCenter4 Avancerat läge (Windows)

Maskinen kan omvandla tecken i ett skannat dokument till textdata med hjälp av ett teckenigenkänningsprogram (OCR). Du kan redigera texten med hjälp av valfritt textredigeringsprogram.
image
  • Välj Avancerat läge som lägesinställning för ControlCenter4.
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Klicka på ikonen image (ControlCenter4) i aktivitetsfältet och klicka sedan på Öppna.
  3. Klicka på fliken Skanna.
    image
  4. Klicka på OCR-knappen.
    Dialogrutan för skanningsinställningar visas.
    image
  5. Ändra vid behov skanningsinställningar, t.ex. filformat, filnamn, målmapp, upplösning eller färg.
    image
    • För att ändra filnamnet klickar du på Ändra.
    • För att ändra Destinationsmapp klickar du på mappikonen.
    • Om du vill förhandsgranska och konfigurera den inskannade bilden, väljer du kryssrutan Förinskanning.
  6. Klicka på Skanna.
    Maskinen skannar dokumentet, konverterar det till redigerbar text och skickar det sedan till ditt standardordbehandlingsprogram.