Utskriftsinställningar för foton

Tryck på [Utskriftsinst.] för att visa de inställningar som visas i tabellen.
Alternativ Beskrivning
Utskriftskval.

Välj utskriftsupplösning för aktuell dokumenttyp.

Om du väljer alternativet Bläckst.papp i inställning av Papperstyp, kan du endast välja Fin.

Papperstyp

Välj papperstyp.

Papp.format

Välj pappersformat.

Utskriftslayout

Välj utskriftslayout.

Ljusstyrka

Justera ljusstyrkan.

Kontrast

Justera kontrasten.

Ökad kontrast ger skarpare och mer livfulla bilder.

Beskär

Beskär bilden runt marginalen för att passa pappers- och utskriftsstorleken. Stäng av den här funktionen när du vill skriva ut hela bilder eller förhindra oönskad beskärning.

Kantfri

Förstora det utskrivbara området ända ut till papperskanterna.

Datumutskrift

Skriv ut datumet på fotot.

Ställ in ny standard

Spara de vanligaste utskriftsinställningarna genom att ange dem som standardinställningar.

Fabriksinst.

Återställ alla utskriftsinställningar till fabriksinställningarna.