Hem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Förutsättningar för användning av Brother Web Connect > Konfigurera inställningarna för proxyservern genom att använda maskinens kontrollpanel

Konfigurera inställningarna för proxyservern genom att använda maskinens kontrollpanel

Om nätverket använder en proxyserver ska nedanstående information om proxyservern konfigureras på maskinen:
  • Proxyserveradress
  • Portnummer
  • Användarnamn
  • Lösenord
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[Web Connect inställn.]>[Proxyinställ.]>[Proxyanslutning].
  2. Tryck på [].
  3. Tryck på det alternativ som du vill välja och ange sedan proxyserverinformationen.

Tryck på [OK].

4. Tryck på image.