Hem > Nätverk > Teknisk information för avancerade användare > Återställa nätverksinställningarna till fabriksinställningarna

Återställa nätverksinställningarna till fabriksinställningarna

Du kan använda maskinens kontrollpanel för att återställa skrivarservern till fabriksinställningarna. Denna åtgärd återställer all information, inklusive lösenord och IP-adress.
image
  • Denna funktion återställer alla trådbundna och trådlösa nätverksinställningar till fabriksinställningar.
  • Du kan även återställa skrivarservern till fabriksinställningarna med hjälp av BRAdmin Light, BRAdmin Professional eller webbaserad hantering.
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[Nätv.återst.].
  2. Meddelandet som bekräftar återställning visas. Tryck på [OK] i två sekunder.
    Maskinen startas om.