Hem > Mobile/Web Connect > Mopria® Print Service

Mopria® Print Service

Mopria® Print Service är en utskriftsfunktion på mobila Android-enheter (Android version 4.4 eller senare) som har utvecklats av Mopria® Alliance. Med den här tjänsten kan du ansluta till samma nätverk som maskinen och skriva ut utan ytterligare installation. Många Android-appar har stöd för utskrift.

image
image
  1. Android 4.4 eller senare
  2. Wi-Fi®-anslutning
  3. Brother-maskinen

Du måste hämta Mopria® Print Service från Google Play Store och installera den på din Android-enhet. Du måste aktivera denna tjänst innan du kan använda den.