Hem > Brother iPrint&Scan för Windows och Mac > Översikt över Brother iPrint&Scan

Översikt över Brother iPrint&Scan

Använd Brother iPrint&Scan för Windows och Mac för att skriva ut och skanna från datorn.

Följande skärmbild visar ett exempel på Brother iPrint&Scan för Windows. Skärmbilden kan variera beroende på versionen av programmet.

• För Windows

Gå till sidan Nerladdningar för din modell på Brother Solutions Center på support.brother.com för att hämta det senaste programmet.

• För Mac

Ladda ner och installera Brother iPrint&Scan från App Store.