Lägg till genvägar

Du kan lägga till de inställningar för fax, kopiering, skanning, Web Connect och appar som du använder mest genom att spara dem som dina snabbval. Du kan senare trycka på snabbvalet för att tillämpa dessa inställningar istället för att ange dem manuellt igen.
image

Vissa snabbvalsmenyer är kanske inte tillgängliga beroende på modell.

Dessa anvisningar beskriver hur du lägger till ett snabbval för kopiering. Stegen för att lägga till ett snabbval för fax, skanning, Web Connect eller appar är mycket lika.

1. Tryck på image [Genvägar].
  2. Tryck på image eller image för att visa snabbvalsskärmarna.
  3. Tryck på image där du inte har lagt till någon genväg.
  4. Tryck på image eller image och visa [Kopiera].
  5. Tryck på [Kopiera].
  6. Tryck på [Alternativ].
  7. Tryck på image eller image för att visa tillgängliga inställningar och tryck sedan på den inställning du vill ändra.
  8. Tryck på image eller image för att visa tillgängliga alternativ för inställningen och tryck sedan på önskat alternativ.
    Upprepa föregående och detta steg tills du har valt alla inställningarna för det här snabbvalet. Tryck på [OK] när du är klar.
  9. Tryck på [Spara som genväg].
  10. Läs igenom och bekräfta vald lista över inställningar som visas och tryck sedan på [OK].
  11. Ange ett namn för snabbvalet via LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].
    image
    När du lägger till Faxa eller Skanna till snabbvalet tillfrågas du om du vill göra det till ett kortkommando. Följ anvisningarna på LCD-skärmen.