Ändra fjärrkoderna

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW

Den förinställda fjärraktiveringskoden är *51. Den förinställda fjärrinaktiveringskoden är #51. Om du alltid kopplas bort när du försöker komma åt den externa telefonsvararen utifrån, kan du försöka ändra de tresiffriga fjärrkoderna med siffrorna 0-9, *, #.

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[Fjärrkoder].
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på [Aktiver. kod] för att ändra fjärraktiveringskoden. Ange den nya koden och tryck sedan på [OK].
    • Tryck på [Deakt.kod] för att ändra fjärrinaktiveringskoden. Ange den nya koden och tryck sedan på [OK].
    • Om du inte vill ändra koderna går du till nästa steg.
    • För att slå fjärrkoderna [Av] (eller []), tryck på [Fjärrkoder]. Tryck på [Av] (eller []).