Hem > Felsökning > Skrivarstopp eller pappersstopp > Papper fastnar i maskinens främre del (pappersstopp B fram)

Papper fastnar i maskinens främre del (pappersstopp B fram)

Om [Trassel B Framsidan] eller [Upprepa Trassel B Framsidan] visas på LCD-skärmen följer du dessa steg:

1. Dra ut maskinens nätkabel ur eluttaget.
  2. Dra ut pappersfacket (1) helt ur maskinen.
    image
  3. Dra de två gröna spakarna i maskinen mot dig för att frigöra papperet som fastnat.
    image
  4. Dra långsamt ut papperet som fastnat (1).
    image
    image

Om LCD-skärmen visar [Upprepa Trassel B Framsidan], följ dessa steg:

1. Kontrollera noga i (1) om det finns några pappersrester.
      image
    2. Tryck ihop båda spakarna (1) och öppna luckan för pappersstopp på maskinens baksida.
      image
    3. Dra långsamt ut pappret som fastnat ur maskinen.
      image
    4. Stäng luckan för pappersstopp. Se till att luckan är helt stängd.
      image

Gå till nästa steg när du är klar.

5. Tryck tillbaka pappersfacket i maskinen.
    image
  6. Samtidigt som du håller pappersfacket i maskinen drar du ut pappersstödet (1) tills det låser på plats. Vik därefter ut stödfliken (2).
    image
  7. Anslut nätkabeln igen.