Hem > Fax > Ta emot ett fax > Fjärråtkomst av fax > Ställa in en fjärråtkomstkod

Ställa in en fjärråtkomstkod

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Ställ in en fjärråtkomstkod för att komma åt och manövrera din Brother-maskin även när du inte befinner dig i närheten av den.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Fjärråtkommst].
  2. Skriv en tresiffrig kod med siffrorna [0] till [9], [*] eller [#] på knappsatsen (tecknet ”*” kan inte ändras).

Tryck på [OK].

image
    • Använd inte samma kod som fjärraktiveringskoden (*51) eller fjärraktiveringskoden (#51).
    • Om du vill radera koden håller du image intryckt för att återställa den inaktiva inställningen (---*) och trycker sedan på [OK].