Skriva ut WLAN-rapporten

WLAN-rapporten anger maskinens trådlösa status. Om den trådlösa anslutningen misslyckas ska du kontrollera felkoden på den utskrivna rapporten.
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Skriv rapport]>[WLAN-rapport]>[Ja].
    Maskinen skriver ut WLAN-rapporten.

Om WLAN-rapporten inte skrivs ut kontrollerar du om maskinen har något fel. Om det inte finns några synliga fel ska du vänta i en minut och sedan försöka skriva ut rapporten igen.