Hem > Säkerhet > Säkerhet gällande nätverk > Hantera din nätverksmaskin säkert med IPsec > Konfigurera en IPsec-mall med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera en IPsec-mall med hjälp av webbaserad hantering

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om maskinen ber om ett lösenord skriver du in det och klickar sedan på image.
  4. Klicka på fliken Network (Nätverk).
  5. Klicka på fliken Security (Säkerhet).
  6. Klicka på IPsec Template (IPsec-mall) i vänster navigationsfält.

Mailistan visas med 10 IPsec-mallar.

Klicka på knappen Delete (Ta bort) för att radera en IPsec Template (IPsec-mall). När en IPsec Template (IPsec-mall) används går det inte att radera den.

7. Klicka på den IPsec Template (IPsec-mall) som du vill skapa. Skärmbilden IPsec Template (IPsec-mall) visas. Konfigurationsfälten skiljer sig åt beroende på vilken Use Prefixed Template (Använd mall med prefix) och Internet Key Exchange (IKE) du väljer.
  8. I fältet Template Name (Mallnamn) anger du ett namn för mallen (upp till 16 tecken).
  9. Om du valde Custom (Anpassa) i listrutan Use Prefixed Template (Använd mall med prefix) väljer du alternativet Internet Key Exchange (IKE) och ändrar vid behov sedan inställningen.
  10. Klicka på Submit (Skicka).