Hem > Fax > Ta emot ett fax > Krympa storleken på ett överdimensionerat inkommande fax

Krympa storleken på ett överdimensionerat inkommande fax

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
När funktionen [Auto förminsk.] är [], kommer din Brother-maskin att förminska de fax som är för stora för att passa på utskriften. Maskinen beräknar förminskningsgraden med hjälp av faxets storlek och inställningen för pappersstorlek.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[Auto förminsk.].
  2. Tryck på [] (eller [Av]).