Hem > Fax > Sända ett fax > Sända ett fax i realtid

Sända ett fax i realtid

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
När du skickar ett fax skannar maskinen in dokumentet i minnet innan det sänds. Så snart telefonlinjen är ledig börjar maskinen att ringa upp och sända. Om du omedelbart vill sända ett viktigt dokument utan att vänta tills maskinen hämtar skanningen i minnet, aktiverar du [Direktsändning].
  • Om du sänder ett färgfax eller om maskinens minne är fullt och du sänder ett svartvitt fax från dokumentmataren, kommer maskinen att sända dokumentet i realtid (även om [Direktsändning] är inställt på [Av]).
  • Återuppringningsfunktionen för realtidsöverföring fungerar inte när kopieringsglaset används.
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image[Fax].
    image
    Om [Förhandsg. fax] är inställt på [], trycker du på image[Fax]>[Skickar fax].
  3. Tryck på [Alternativ]>[Direktsändning].
  4. Tryck på [] (eller [Av]).
  5. Tryck på [OK].
  6. Ange faxnumret.
  7. Tryck på [Fax start].