Hem > Pappershantering > Fylla på papper > Godkänt papper och annan utskriftsmedia

Godkänt papper och annan utskriftsmedia

Utskriftskvaliteten kan påverkas av vilken typ av papper du använder i maskinen.

Du uppnår bästa utskriftskvalitet för den inställning du har valt genom att ställa in papperstypen så att den överensstämmer med pappret som ligger i mataren.

Du kan använda vanligt papper, papper för bläckstråleskrivare (bestruket papper), glättat papper, återvunnet papper och kuvert.

Vi rekommenderar att du provar dig fram innan du köper en större mängd papper.

Använd Brother-papper för bästa resultat.

• När du skriver ut på bläckpapper d.v.s. papper för bläckstråleskrivare (bestruket papper) och glättat papper måste du se till att välja rätt utskriftsmedium på fliken Grundläggande i skrivardrivrutinen eller i papperstypsinställningen på maskinen.

• Lägg in ett extra ark av samma fotopapper i pappersfacket om du skriver ut på Brother-fotopapper.

• Om du använder fotopapper förhindrar du nedfläckning av andra kopior eller att papper fastnar om du avlägsnar varje ark så snart det har skrivits ut.

• Undvik att vidröra den utskrivna ytan omedelbart efter utskrift, eftersom ytan kanske inte är torr och du kan få fläckar på fingrarna.