Hem > Fax > PC-FAX > PC-FAX för Windows > Ta emot faxmeddelanden till din dator (Windows) > Ta emot fax med hjälp av PC-FAX Receive (Windows)

Ta emot fax med hjälp av PC-FAX Receive (Windows)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Med Brothers programvara för PC-FAX-mottagning kan du visa och spara fax på datorn. Funktionen installeras automatiskt när du installerar Brothers programvara och drivrutin och fungerar på maskiner som är lokalt anslutna eller nätverksanslutna.
  • PC-FAX Receive stöder endast svartvita fax. När du tar emot ett färgfax skriver maskinen ut det, men överför inte färgfaxet till datorn.

Om du stänger av datorn fortsätter maskinen att ta emot och spara fax i minnet på din Brother-maskin. På maskinens LCD-skärm visas hur många lagrade fax som har tagits emot. När du startar det här programmet överför programvaran alla mottagna fax samtidigt till datorn. Du kan aktivera säkerhetsfunktionen för utskrift av säkerhetskopior vilket gör att maskinen skriver ut en kopia av faxmeddelandet innan det skickas till datorn eller innan datorn stängs av. Du kan konfigurera inställningarna för säkerhetsfunktionen för utskrift i din Brother-maskin.